Jincor - Crypto Payment je sigurniji i lakši



Pravni vakuum u oblasti kriptocurrency i pametnih ugovora, koji izgleda kao glavna prepreka za većinu kompanija da implementiraju blokčine u svoje mreže u svom radu. Gotovo nijedna kompanija ne može ići bez pravne podrške prilikom potpisivanja ugovora sa partnerskim poslovanjem. Slično tome, kako CRM / ERP sistemi ili banke pružaju pravne usluge svojim klijentima.

Trenutno vođe industrije već su svjesni prednosti koje pametne kripto ugovor koji mogu donijeti svoje poslovanje (punu transparentnost, smanjili troškove i vrijeme, povećanje povjerenja u poslovnom okruženju, itd), i dalje postoje barijere koje potiskuju njegovo širenje.

Većina malih i srednjih preduzeća ne može sprovesti pametne ugovore zbog ograničenja i složenosti njihove tehnologije. Nedostatak poslovne regulative i poštivanja kripto transakcija i pametnih ugovora predstavljaju glavnu prepreku njihovom usvajanju. Ne može se uvijek potvrditi identitet ljudi i organizacija koje učestvuju u sporazumu. Stoga je prisutan i ICO projekat, rješavanje problema.

Jincor kompanija zdrav, siguran, i u skladu koristiti platformu koja omogućava preduzećima da lako raditi s pametnim ugovora i isplate kriptocurrency bez komplikacija pravne, tehničke i operativne i ekonomičan. Ovo će omogućiti kompaniji da koristi sve prednosti tehnologije zasnovane na Blockchain-u bez potrebe za razvojem i implementacijom. Sa Jincor, menadžeri i zaposleni mogu obavljati transakcije u raznim blockchain kriptokoknog transparentan način i ispunjavaju sve zahtjevi, kao i stvaranje ugovorni odnos sa kompanije pametan da pisati u privatne blockchain tehnologiju zasnovanu na Hyperledger.

Svaka organizacija ima svoje potrebe koje odgovaraju poslovnoj oblasti i strukturi preduzeća. Zbog toga pružamo rešenja koja se odnose na neke od najčešćih stvari koje su veoma važne za svaku kompaniju. korisnici platforma Jincor dobiti digitalni ID koji prati organizaciju, gdje možete komunicirati sa svojim kolegama i suradnicima u organizaciji kompanija širom svijeta, izvršavanje proračuna i optimizirati posla.

Pravni vakuum u polju kriptocurrency i pametnih ugovora koji čine većinu kompanija otežanim implementacijom Blockchain-a u njihov radni tok. Uz ovu, Jincor će se konsultovati i korisnici podrška o pravnim pitanjima u vezi sa upotrebom kripto u društvu, inteligentni ugovore i druge karakteristike platforme u obliku detaljne upute i objašnjenja koje su razvile naš pravni odjel u suradnji s vanjskim partnerima širom svijeta.

Većina malih i srednjih preduzeća ne mogu sprovesti pametne ugovore zbog ograničenja njihovih tehnoloških mogućnosti. Jincor će obezbediti pametni ugovor kompanije koji će smanjiti troškove implementacije s današnje prognoze od 5.000 do 7.000 dolara do približno $ 100-500 po ugovoru, uklanjajući potrebu za inteligentnim programiranjem i sklapanjem ugovora bez tehničkih veština.

Jincor omogućava preduzećima da iskoriste sve prednosti tehnologije blokiranja bez potrebe da ga samostalno razvijaju i implementiraju u toku rada. Ovo je kripto valutno poravnanje, pametni ugovori sa različitim imanjima (rad, ugovor sa ugovornim stranama, plaćanja, imovina, itd.). Zato naši proizvodi mogu se žaliti na bilo koju organizaciju, od privatnih preduzetnika do velikih preduzeća ", rekao je Vahan Abelian, jedan od osnivača Jincora.

Jincor dolazi u obliku digitalne valute pod imenom JCR token. Token JCR će se u prodaji od 1. decembra 2017. Tu će biti ukupno 35.000.000 JCR token koji će biti napravljen od strane tima i programer, cijena 1 JCR ekvivalent za 1 $. Tokeni se razvijaju na Ethereal block lancu i odgovaraju ERC20 standardu. Tim će uvek osigurati stabilan i dugoročan rast cijena JCR-a. Cene usluga Jincor će biti izražene u JCR tokensima i izračunati dinamički na osnovu trenutnih stopa konverzije tokena, tako da će korisnicima biti naplaćeno fiksne vrijednosti fiat koji nisu pod utjecajem fluktuacija cijena JCR-a.


Sam Jincor je plod timskog rada koje vodi Vlad Kiričenko, koji radi sa menadžerima, projektantima, konsultantima, marketinškim stručnjacima koji su kvalifikovani i iskusni u svojim oblastima. koji žele da daju svoje najbolje sposobnosti u ovom projektu. Pored toga, Jincor se sastoji i od nekoliko timova i nekih super timova. Timski timovi koji su uspostavljeni, polako spuštaju će primeniti novi sistem koji se beskrajno primenjuje za stvaranje kvalifikovanih pojedinaca.

Tim Jincor razvija ovu platformu od maja 2016. godine. Trenutno Jincor prolazi kroz zatvoreno beta testiranje sa preko 30 malih i srednjih preduzeća (jedan od ovih preduzeća ima zaposlene od preko 250 ljudi) u različitim industrijama, kao što su proizvodnja, finansijske usluge i druge. više od 300 kompanija iz cijelog svijeta zatražilo je pristup testu Jincor beta koji će započeti u novembru 2017. godine.



Dakle, naš ICO pregled ovog projekta ovog puta, nadam se da će vam povećati svoje znanje u odabiru najbolje ICO projekta za ulaganje. Ako ste zainteresovani za pridruživanje ovom projektu ili nameravate da kupite token u ovom projektu. Možete posjetiti njihovu zvaničnu web stranicu i stranicu ispod:



Et: 0x6433fdB4af66dbE05cC8Bf236a362ab8e44E7534



Komentar