Restoran Küreselleşmesi getiriyor EMU


Hasil gambar untuk emu bounty

Küreselleşme birçok ülkeyi birbirine bağlayan süreçtir. Sınırsız bir köy yaratıyor, burada her ülke aynı çatının altına geliyor. Aynı zamanda, herkesin katılabileceği ve standart bir fiyat aralığı belirleyerek kendi mallarını veya hizmetlerini satabileceği açık bir pazardır. Restoran hizmetleri, sonsuz pazar alanının büyük bölümlerinden biridir.

Şimdi bir gün restoran müşterileri için çeşitli yemekler veya mutfaklar sunmaktadır. Bazen bunlar çok kibarlıdır ya da bazen yemek yeme koşulları yoktur. Bazı lokantalarda, menü çok güzel bir resim ile oluşturulur veya yazdırılır. Ancak yemekler sunulduğunda o zaman şaşkın biçimde resimden farklı görünüyor. Sadece bu yiyeceklerin tadının orijinal testten tamamen farklı olduğunu değil. Pek çok lokantada yemek talebini azaltmanın nedenleri budur. Ankette, küresel pazarda toplam restoranın% 5 oranında azaldığı tespit edildi.

Şimdi "DAÜ, kullanıcılara nasıl yardımcı oluyor?"


Bildiğim kadarıyla EMU, kullanıcılarının arzularını EMU listesinden seçip sipariş etmelerine yardımcı olan son pazarın en iyi yazılımı. Veritabanında tüm grup lokantaları içeren bir yazılım oluşturdu. EMU, önlerinde bulunduğunuz gıdaları görmelerine yardımcı olur, bunun yanında kendi menajerini sunabilecekleri satıcıya veya yemek pişirmeye yardımcı oldukları hizmet edebilirler. Her restoranın kendi menü grafiği veya yiyecek, fiyat ve kişi büyüklüğü veya miktarını gösteren kitapçığı gibi. Bazen dükkânın çoğunda menü grafiğinde bazı dekoratif resimler var. Ancak bu menüler çok uzun süre önce basılmış ya da çoğu zaman bir müşterinin yemeyi arzuladığı öğelere hizmet etmede başarısız olmuşlardır.

Restaurant Sahipleri: Bu sorun DAÜ uygulamasıyla çözülmüştür. Her şeyden önce bir satıcı ya da bir restoran sahibi olarak söylemek istiyorum. Bu, dünyayla bağlantı kurmamda bana yardımcı olacak. Menüyü dünyaya gösterebilirim. Restoranımdaki potansiyel müşterilerin sayısını artıracaktır. Sadece benim düşünceme göre gelip gelmekten korkmayan, restoranım çok pahalıdır ve yemek masrafları çok yüksek, bu yüzden onları yanlış yapıyor. Onlara, çok pahalı yiyecek sunmadığımızı gösterecektir. Birçok potansiyel müşteri, şimdi gizli yardım isteğiyle sona eren gizli bir arzuyu yaşıyor. Bununla birlikte, bazen yiyecek maddesi piyasada bulunmaz hale gelir ya da bazen kıtlık kaynağı leziz bir mutfağı hazırlamak için bir engel oluşturur. O anda müşterinin üstesinden gelmesi sofistike hale gelir. Dolayısıyla menüümüzü düzenli olarak güncellememize yardımcı olacaktır. Ayrıca, bazı yemekler eklemek ve müşterinin Restoranda yüksek ya da düşük talebi bulunan bazı yemekleri düşürmesine yardımcı olacaktır. Sonra da çok hoş sistem nerede kapalı sezon fiyat listesini güncelleyebilirsiniz. Piyasada çok bulunan ürün fiyatını da düşürebiliriz. Fiyatı istediğimiz gibi artırabiliriz. Bunun yanı sıra özel günlerde müşterilerimize sunduğumuz özel tekliflerimizi dünyaya göstermemiz güzel bir fırsat. Bu yüzden Restoran sahibine, bu EMU başvurusunun size daha önceki durumdan daha fazla para kazanmanıza yardımcı olacağını söylemek istiyorum.


Genel Kullanıcılar: Kullanıcı, Emu uygulamasının başlıca yararlanıcısıdır. Artık bir günlük kullanıcı, her kaynak için en çok acı çeken kişidir. Bence bu uygulamadan çok ayrıcalık alacağız. Örnek vermek gerekirse, ben İspanya'da yaşıyorum ve ana dilim İspanyolca'dır. Son zamanlarda Çin'i bir iş amaçlı ziyaret ettim. Orada bir hafta kalmak zorunda kaldım ve Çin'de birkaç yerden yere taşınmam gerekiyor. Artık insan gibi her günün her yerinde bir şeyler yemeliyim. Yani günde beş defadan fazla restorana gitmem gerekiyor ve muhtemelen bir günde birkaç kez aynı restorana gitmiyorum demektir. Şimdi Çin dilini bilmiyorsam ne yapabilirim? Onlarla iletişim kurmak için ne gerek var ve benim için doğru bir yemek sipariş etmem gerekiyor. Şimdi bir tuzakçiyim çünkü dili bilmiyorum ve yemeklerin nasıl yapıldığını bilmiyorum ve yemekleri yapmak için kullanılan madde nedir? Belli bir zamanda çok güzel bir restoranda kızarmış bir fare servis edileceğini bilmek için gülünecektir.

Şimdi size, dünyanın herhangi bir yerindeki arzularımı bulmak için DAÜ'nin bana nasıl yardım edeceğini söyleyeceğim. EMU, dünyada uygulanan dilin çoğunu tercüme edebilen birçok dile sahiptir. Ayrıca, kendi dilimde menüyü tercüme edebilir, böylece DAÜ ile bağlantılı herhangi bir restoranda herhangi bir mutfağı kolayca arayabilirim. Aynı zamanda, bulunduğumuz yere yakın olan bu restoranların veya kafelerin gösterilmesinde bize yardımcı olacaktır. Böylece EMU kullanıcısı, bu uygulama ile bağlantılı bir yeri kolayca bulabilir. Bunun yanı sıra bu uygulamaların yardımı ile oturup kitap yazabilirim '. Sadece sipariş etmem gereken bulaşıkları seçmekle kalmaz, aynı zamanda onları EMU simgesinden veya e-cüzdanımdan ödeyebilirim. E-cüzdan, EMU'nun belirli hesapta kredi kartlarını ve kripto para birimini bir araya getiren özelliklerinden biridir. Böylece onları almasını istedikleri herhangi bir ücretle ödeyebilirim. Restoranın DAÜ ile bağlantısı olup olmadığını söylemeyi unuttuğum bir şey varsa onlara EMU TOKEN'den ödeme yapabiliriz. Kesinlikle bana daha fazla kart taşımak için azaltmamı sağlayacak.

Şef ve Tüketici: Bence bu, DAÜ'den önceki herhangi bir uygulamaya yeni özellik eklediğini düşünüyorum. Bu seçenekte bir müşteri şefle doğrudan iletişim kurabilir ve şef her türlü siparişi kabul veya ret etme hakkına sahiptir. Bir müşterinin restoranın menüsünde bulunan bir yiyecek sipariş edebildiğini zaten biliyorsunuz. İşlevsel olarak müşteriler, istedikleri sırayı özelleştirebilir. Örnek vermek gerekirse: Bir müşteri, verilen menüden pizza siparişi vermek istiyor ancak menüde pizzaya baharat ekleyecek seçenek yok. Yani burada EMU geliyor, müşteri bu uygulamada aşçıya doğru talimat verebilir. Müşteri, şefin pizzaya hangi içeriği eklemesi gerektiğini ve ayrıca pizzaya koymak istediği kaliteli veya miktarda baharat yiyebileceğini de içerebilir. Gibi daha baharat diyebilirim eklemelisiniz ve mantar pizza içermemelidir. Sonra şef emri görecek ve tüketiciye pizza için ne tür baharat eklemesini istediğini de sorabilir. Siparişi kesinleştirmek için müşteri "Ben pizza içinde daha fazla soğuğa daha çok ihtiyacım var" gibi bir yorum bırakmalıdır. Müşteri talebini bildikten sonra şef sipariş kabul edebilir veya söz konusu emri reddedebilir. Genellikle, bir müşterinin istemci ile doğrudan iletişim kurabileceği yerde hala gelişen hiçbir seçenek yoktur. Bence bu özellikler EMU uygulamasına dahil olan devrim niteliğindeki bir seçenektir.

Garson ve Müşteri: EMU tarafından birçok yeni adım atılıyor. Şimdi EMU uygulamasına eklenen yeni bir fonksiyon daha açıklayacağım. Düzenli olarak her lokantada garson tek bir masa veya birden fazla masa için mevcuttur. Bu uygulamada bir müşteri bir düğmeye basarak bir garson arayabilir. Bunu yapmak için EMU uygulaması garson telefona kurulmalıdır. Örnek vermek gerekirse: Belirli bir lokantada tüm üye EMU uygulaması aracılığıyla bağlanır. Sonra müşteri, o zaman o da bağlanabilir veya restoran üyeleri ile iletişim kurabilir, çünkü müşteri bir EMU noktasına geldiğinde, mobil veya uygulama Restoran sahibi istemci için açtığı yetkili verileri otomatik olarak indirecektir. Bundan sonra müşteri tabanı gösterebilir ve ona hizmet etmesi için belirli bir garson isteyebilir. Garson diğer müşteriyle zaten ilgiliyse, isteği basitçe reddedebilir veya müşteriyi sunmak için diğer garsona geçebilir. Daha sonra bir sonraki garson ile müşteriyi birbirine bağlar ve müşterinin daha önce garsona verdiği belirli talimatları veya tercih kayıt cihazını görebilir.


Sonunda, bunun DAÜ uygulamanın geliştiricisi tarafından eklenen en yenilikçi fikirler olduklarını söyleyebilirim. Ve bence istemci, restoran sahibi, şef ve garson organizasyonu için kesinlikle sorunsuz bir uygulama.

Bu yorum DAÜ'nin teknik raporuna dayanmaktadır. Verilen bağlantıda bulabilirsin.

ÖN ICO BAŞLADI: 1.12.2017

· Web sitesi: https://emuproject.org



Onlarla ilgili daha fazla bilgi edinmek ve insanların düşüncelerini öğrenmek isterseniz lütfen aşağıdaki siteyi ziyaret edin.












My Eth Address: 0x6433fdB4af66dbE05cC8Bf236a362ab8e44E7534






Komentar