BITCOMO een gedecentraliseerd offshoot advertentiesysteem



Bitcomo is een gedecentraliseerd offshoot advertentiesysteem. Het nieuwe wereldbeeld dat door blockchain-innovatie is gegeven, is perfect voor promotie via het web, bitcomo stelt organisaties in staat om de informatie verzameld door webklanten te verbeteren door ze te onderzoeken. Dit geeft bitcomo de kans om bijeenkomsten van mensen op een uitgebreide schaal doelgericht te targeten tegen een veel lagere prijs, in tegenstelling tot conventionele, bevorderende instrumenten. Bitcomo is een dochteronderneming die CPA organiseert en is volledig op uitvoering gebaseerd. Dit houdt in dat promoters betalen wanneer ze resultaten behalen en webadverteerders worden vergoed voor elke gast of klant die is verkregen door middel van hun eigen showcasing-inspanningen. De techniek verhoogt bovendien zowel distributeurs als promotors. We zullen waarschijnlijk een advertentiesysteem voor leden maken dat volledig ondoordringbaar is voor afpersings- en uitbetalingsproblemen.

Het actieplan van Bitcomo is gebonden door blockchain-innovatie en het permanente bewijs en de rechtlijnigheid die dit oplevert. Dit garandeert de veiligheid van de informatie van elke klant, terwijl de onderlinge verbanden worden verbeterd. Blockchain beschikt bovendien over zinloze tussenpersonen tussen een organisatie en de beoogde belangengroep. Met minder voordelen verbonden met publicisten en hun potentiële klanten, kunnen organisaties hun uitgavenplan voor de bekendmaking des te zorgvuldiger en gunstiger bijdragen. Een deel van de opkomende leeftijd van CPA-systemen, Bitcomo is bedoeld om organisaties in staat te stellen hun publicisatiekosten te verlagen en hun effect uit te breiden. Niet alleen weten we hoe we blockchain-innovatie maximaal kunnen benutten, maar we hebben een fundament opgebouwd dat de procedure zo soepel mogelijk zal maken voor organisaties.

BM-tokens kunnen aan publicitaire inspanningen worden besteed of worden verkocht. De ontvangst van verschillende creatieve innovaties stelt Bitcomo in staat om op een strategische afstand te blijven van de normale problemen die ontstaan ​​bij webpresentatie en andere CPA-systemen. Gedurende een tijdje toonden de meest prominente testautomatisering waarmee adverteerders werden geconfronteerd, promoties aan gericht op publiek in plaats van op iedereen. Verbeterde focus op zou de levensvatbaarheid van het bevorderen van kruistochten vergroten en het bevorderende uitgavenplan verbeteren. Bitcomo, ken het klanten buitengewoon goed; het zijn topdistributeurs met een enorme ervaring. https://ico.bitcomo.com/.

Daar garanderen KYC-procedures ("Know-Your-Client") dat ze onze medeplichtigen begrijpen - organisaties en klanten - en over voldoende gegevens beschikken. Bitcomo-distributeurs gebruiken hun gegevens en mechanische informatie om zich te concentreren op hun items en administraties op de juiste verzameling van mensen. Bitcomo is, waar gelieerde ondernemingen promoties uitvoeren voor een bepaalde groep toeschouwers die erop gebrand is het gepubliceerde item of de administratie te kopen. Late termijnen en onbetaalde verplichtingen behoren tot de meest algemeen erkende problemen om dochterondersteuning te promoten sinds de start ervan.


Er zijn vele methodes geprobeerd om dit te bepalen, maar geen van hen voldoet aan de twee kanten (distributeurs en publicisten). Bitcomo vereffent dit door actuele termijnen te actualiseren en scherpe contracten vanuit één perspectief te controleren en het financiële plan van subsidiabele programmaverzenders (sponsors) op de andere te houden. De belangrijkste productiviteit bij het maken van Bitcomo was het verkrijgen van de grootste productiviteit en rechtlijnigheid voor beide partijen. Dit doel werd bereikt door gebruik te maken van de blockchain-gebaseerde regeling aangeboden door slimme contracten waarbij klanten elke module en elke beweging van een potentiële klant kunnen volgen. Deze benadering heeft volledig de kans op verkeerde voorstelling van zaken. Bovendien overwegen briljante contracten aanpassingsvermogen met betrekking tot het soort wettige contracten die worden gebruikt als onderdeel van de gebruikelijke presentatie door partners. Een slim contract is in feite een geseald geavanceerd begrip. Het hoofddoel van het bevorderen van de uitvoering is lead-age, d.w.z. een golf van naderende verzoeken van potentiële klanten. Deze richtlijn wordt uitgevoerd in de CPA-show (kosten per actie), die de neiging heeft de meest bekende promotors te zijn, omdat de kosten ervan gebaseerd zijn op uitvoering. Bitcomo is een ICO-organisatie die een creatieve strategie toepast om samen met partners een promotor, waaronder ICO en pre-ICO-organisaties, de mogelijkheid te geven om deel te nemen aan de compensatie per demonstratie van activiteiten.

Een publicist die ervoor kiest om zijn items te gebruiken met behulp van ons partnersysteem, kan itemcoördinatie uitvoeren door de verbinding te maken met een postback-inhoud. De objectieve activiteiten kunnen item kopen, site-inschrijving en verschillende factoren die afhankelijk zijn van hun vereisten omvatten. Op deze manier werkt bitcomo met publicisten en distribueert het hetzelfde op basis van een uitgangspunt van Cost Per Action. Bitcomo is de verzekeraar van de betrouwbaarheid en rechtlijnigheid van alle uitwisselingen op zijn systeem. Het gebruik van de blockchain stelt Bitcomo in staat om een ​​aanzienlijk deel van het reguleringswerk te verbeteren en de daarmee verband houdende kosten aanzienlijk te verminderen vanwege slimme contracten. Hierdoor kan bitcomo de hele procedure automatiseren en kunnen leden hun leads bekijken. Het grootste deel van de informatie met betrekking tot leads wordt bewaard in de hubs van de blockchain.

Elke promotor die een hub opzet, kan mijn uitwisselingen continu uitvoeren en volgen. Deze regel is geproduceerd als een fraudebestrijdingsarrangement en wordt beschreven met het oog op het upgraden van het vertrouwen tussen individuen. De belangrijkste valuta binnen het Bitcomo-netwerk is het BM-token, dat gebaseerd zal zijn op slimme contracten van Waves en Ethereum. Alle deelnemers zijn token-houders en door het gebruik van een geïntegreerd platform (een partnerwinkel) kunnen individuen op elk moment BM-tokens kopen.Tokens zijn de middelen waarmee het advertentienetwerk wordt beveiligd. Het aantal BM-tokens dat wordt uitgegeven, zal correleren met het niveau van goederen en diensten die door deze activa worden geproduceerd. Token-houders kunnen voor diensten binnen het Bitcomo-advertentienetwerk betalen met behulp van BM tegen de relevante token-wisselkoers. Uitgevers ontvangen betalingen in BM-tokens (de valuta van het netwerk). Het belangrijkste voordeel van het gebruik van Ethereum als de onderliggende blockchain voor Bitcomo is de mogelijkheid om elke transactie met activa te registreren met behulp van slimme contracttechnologie. In samenwerking met onze partners bouwt bitcomo zijn eigen vork van Ethereum. Hierdoor kan bitcomo een nieuw en stabiel platform creëren dat wordt aangedreven door BM-tokens die als een digitale marktplaats in de post-ICO-periode zullen functioneren. https://cdn.bitcomo.com/storage/source/1/n_tOmQfUI0nG65sGKGmAoSAs0kGVk8Pd.pdf.

Deze aanpak biedt ook maximale beveiliging, omdat de token-houdersaccounts niet kunnen worden gehackt met behulp van virusaanvallen of phishing. Dit stelt ons in staat om het Bitcomo-advertentienetwerk op te zetten als een digitale markt die wordt aangedreven door het BM-token in volledige overeenstemming van alle technologische en juridische.



VOOR MEER INFORMATIE BEZOEK DE VOLGENDE LINK:

Website: https://ico.bitcomo.com
Whitepaper: https://ico.bitcomo.com/docs/whitepaper_en.pdf
Slack: https://bitcomo.slack.com
Telegram: https://telegram.me/adbitcomo
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCu2WF9tXpMJIXB-1yk-uGZg/videos
Twitter: https://twitter.com/bitcomo
Facebook: https://www.facebook.com/Bitcomo-167760920458985
Ann Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2255180.0
Bounty Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2309159.0

schrijver: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1415220

Eth Address: 0x6433fdB4af66dbE05cC8Bf236a362ab8e44E7534

Komentar